Pagina maghiară se află în construcție

Redirecționare către pagina română în 5 secunde.

A magyar nyelvű oldal fejlesztés alatt van

Átiranyítás a román nyelvű oldalra 5 másodpercen belül.

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

CROSUL EUROPEI, ediția VII-a e altfel, virtual și clasic

EUROPE DIRECT Regiunea Centru, alături de structura gazdă - Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU – invită cetățenii și elevii din Regiunea Centru la o tură de alergare sau o plimbare în natură, pentru sănătate și libertate, respectând condițiile din această perioadă a pandemiei.

E altfel, dar va fi Crosul EUROPEI 2021. De data aceasta înscrierile sunt individuale. Vă îmbrăcați bine, deschideți aplicația de fitness, alergați sau mergeți (dar cel puțin 2 km), ne trimiteți datele activității (găsiți în formular ce date) și ați finalizat cursa. Perioada 15 noiembrie-15 decembrie, garantate sunt primele 100 de locuri pentru cine a trimis toate datele și va avea kit-ul de înscriere la Crosul virtual.

KIT ÎNSCRIERE ȘI PREMII:
- Toți participanții la Crosul Europei vor primi un kit de înscriere. Acesta constă în tricou de alergare, sacoșă textilă, blocnotes cu pix.
- Se acordă 12 vouchere/carduri de 150 lei celor mai bune rezultate obținute, raportat la timpul obținut și distanța parcursă. Voucherele pot fi electronice sau tip card cadou, cu posibilitate de a le valorifica într-o rețea de magazine fizice sau online și cu o valabilitate de cel puțin un an.

Detalii si regulament http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri/stiri-regiunea-centru/1468-lansam-crosul-europei

Înscrierea în formularul online publicat de organizator: https://forms.gle/awHztDX9EXMAUaKQ9