Pagina maghiară se află în construcție

Redirecționare către pagina română în 5 secunde.

A magyar nyelvű oldal fejlesztés alatt van

Átiranyítás a román nyelvű oldalra 5 másodpercen belül.

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Curs - medici pneumologi, medici de familie - "Consolidarea controlului TB prin creșterea compețentelor profesioniștilor din domeniul TB"


Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” implementează în perioada decembrie 2017- decembrie 2020, în parteneriat cu Fundaţia Centrul pentru politici şi Servicii de Sănătate proiectul „Consolidarea controlului tuberculozei în România prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB” finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Umană 2014-2020.

Proiectul se adresează profesioniștilor din sectorul medical (medici pneumologi, personal de laborator, asistenți medicali, medici de familie) care doresc să își îmbunătățească nivelul de competențe specifice în domeniul “Boli transmisibile - Tuberculoza” prin derularea de programe de formare creditate și schimburi de experiență.

În perioadele:

  • 6 - 8 martie 2020 la București
  • 20 - 22 martie 2020 la lași
  • 3 - 5 martie 2020 la București

se va desfășura cursul cu tema “Consolidarea controlului TB prin creșterea compețentelor profesioniștilor din domeniul TB. Abordări actuale în managementul cazurilor de tuberculoză” adresat medicilor pneumologi.

În perioadele:

  • 14 - 16 mai 2020 la Timișoara
  • 12 - 14 iunie 2020 la Cluj

se va desfășura cursul cu tema “Consolidarea controlului TB prin creșterea competenţelor profesioniștilor din domeniul TB. Asistența medicală primară în managementul tuberculozei pentru instruirea medicilor de familie implicați în controlul tuberculozei” adresat medicilor de familie.

De asemenea, vă informăm că absolvenții cursului pot beneficia de Schimburi de bune practici ce constau în susținerea participării active la evenimente de tipul conferință, congres, workshop in domeniu TB, în spațiul Uniunii Europene. Pentru informatii suplimentare accesați www.controltb.ro/schimb-bune-practici.